måndag 18 januari 2010

Havreflarn med choklad

Dagens bakprojekt ser förvisso i mina ögon ganska så goda ut, men levde inte upp till förväntningarna. Jag tyckte inte att det var särskilt gott att ha ingefära i (något som naturligtvis är en smakfråga), men framför allt så ogillade jag konsistensen. Flarnen blev inte härligt krispiga som de man köper är, utan blev riktigt "hård-sega" - så till den grad att de biter sig fast i tänderna och vägrar ge med sig. Inte bra! Kanske det senare beror mer på "bagaren" än på receptet, men jag väljer ändå att inte lägga ut det här. Mera baklycka imorgon helt enkelt - då blir det dags för någonting annat inom småkakor!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilka underbara fotografier! Vilken smarrig blogg! Och vad kul att vi har samma kakfat *s* Se http://ingenrotmos.blogspot.com/2009/08/citronmuffins.html

Hanna sa...

Tack, vad glad jag blir =) Kakfatet har några år på nacken, har fått det av min svärmor som efter att hon slutade använda det har förvarat det i ett skåp ett tag ;-)

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥