lördag 6 mars 2010

Veckans sockerchock

Frosting, frosting, frosting... Vissa är sådär underbart goda att man kan äta dem med sked. Andra är i stort sett uteslutande söta. Frostingen ovan hör till den senare kategorin och blev minst sagt veckans sockerchock! Tycker ofta att frostings som innehåller florsocker blir lite väl sött (såvida inte någon annan ingrediens tar ut det söta), men jag kanske bara inte har trillat över det perfekta receptet än.. Det får helt enkelt bli att prova på fler recept framöver, alternativt experimentera lite ;-)

6 kommentarer:

Tulipan´s bakverk sa...

Däremot blev dom så himla vackra... som ALLTID..
Jag gillar inte heller frosting med massa florsocker i.. tycker det smakar bara enbart kemiskt sockrigt äckligt *s*

Tove sa...

Ja, det är knepigt med frosting...bäst är de som innehåller choklad tycker jag, de är ju nog så gott som alltid goda trots att de skulle innehålla en massa florsocker också. ;-)

Jennie sa...

Fantastiskt vackra! Vad var det muffins under den söta frostingen?
Trevlig helg!

Hanna sa...

Stina: Tack, vad du är snäll! Intressant att höra vad du tycker om den typen av frosting också =)

Tove: Då får det bli att testa någon frosting med choklad i framöver =) Tror jag redan har en plan... ;-)

Jennie: Tack snälla! Under den söta frostingen döljer sig kladdiga chokladmuffins. Kanske kombinationen i sig gjorde det hela lite extra sött.. Trevlig helg till dig också =)

sana sa...

hej hanna!! jag vill gärna göra fina dekorera som dig. du var så fantastisk och du var stilfull din kakor var mycket fint som alltid Trevlig helg!

Hanna sa...

Sana: Tack för dina fina ord! Hoppas du haft en fin helg!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥