En av mina läsare har fastnat för Riesenkola i cupcakes, och det ville jag naturligtvis prova på! Det fick bli en kombination mellan kladdkaksmuffins och Riesenfluff. Choklad + choklad är ju en ljuvlig kombination, kan det någonsin bli fel?! Tack Annica!
17 kommentarer:
Hej, nyfiken...
Kan man baka i dom formarna? Eller har du lagt ner kakan när den är färdigbakad?
Kram Karin
Oj vad du bakar, nya cupcakes varje dag! jag måste såklart fråga var dom söta formarna kommer ifrån?
Hej Karin! Intressant fråga! Har än så länge bara gjort ett försök att baka i formarna, och jag kan väl säga att de muffinsarna blev lite väl kladdiga. Skall prova att baka "torra" muffins i formarna och se om resultatet blir annorlunda! Har du själv någon erfarenhet av just dessa formar så hade det varit roligt att ta del av det också =)
Kristin: Formarna kommer från Siluett of Sweden.
Disse var nyyydelige
Hej, vilken fin blogg du har! Söta cupcakes också, blev väldigt sugen på kladdkaksmuffins nu... =)
Tack så mycket Hege och Elin =)
du har så rätt, Hanna, choklad och choklad i kombination kan ju aldrig bli fel! :)
Vilka underbara formar och cupcakesen ser ju såå smaskiga ut att man minsann blir lite sugen på mina favoriter, med riesen i!
Ska dok testa denna kombination, kladdkakemuffins är ju oxå ruskigt gott!!
Mmmmums!
Trevlig helg!!
Härligt smarriga muffins.... Själv sockerfastar jag just nu så det är extra jobbigt att surfar runt på kak-bloggar ;)
Jag har inte haft exakt de formarna, men jag har haft liknande som gått jättebra att baka i i varje fall...
Vilka superfina!
Fina formar också.
Annica: Tack! Skall nog prova det där med att stoppa Riesen i muffinsen någon gång framöver! Trevlig helg =)
Anna: Då kan det inte vara lätt att kolla in bakbloggar, men det är ju så svårt att hålla sig ifrån ;-) Vad roligt att du har bakat i liknande formar och att det fungerat bra! Just kladdkaksmuffins är emellanåt svåra att få till (tycker jag). Liiite mer smet i formarna än vanligt, eller en lite större form än de man brukar använda, så behöver gräddningstiden justeras.. Utgår från att muffinsarna blev för kladdiga av den orsaken =)
Karin: Tack så mycket =)
shit vad goda dessa ser ut,du får gärna komma hem till mig och baka dessa ;)
jag älska alltid din kakor det väldig söt!! och cackra dekeration
Tack så mycket Duva och Sana, vad roligt att höra =)
Vilka läckerbitar, en sån här och nu till frukost vore inte fel =).
Tack för tipset med vit chokladfrosting på Leilas kladdkaksmuffins, måste absolut testas.
Hallon & Blåbär: Hihi, tack =) Hoppas du gillar kombinationen! Kul när man kan tipsa varandra ;-)
Hej! Hittade just din blogg, vad fin den är! Du har verkligen talang :)
Hej Elisabet! Tack så mycket, vad glad jag blir! Så roligt att du tycker bloggen är fin =)
Skicka en kommentar
Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥