söndag 1 november 2009

Blogginvigning

Jag har fått fnatt, närmre bestämt bakfnatt! Framförallt gäller detta tårttillverkning. Timme in och timme ut sitter jag vid internet och studerar arbetstekniker, läser recept och inspireras av den ena fantastiska tårtan efter den andra. En helt ny värld har öppnats för mig och jag har bestämt mig: jag skall lära mig baka tårtor!

6 kommentarer:

Monika sa...

You go girl :)

Hanna - Bakfnatt sa...

=)

Jessica sa...

Va kul att du kommit igång med bakning. Verkar ju jätte spännande. Själv skulle jag inte våga baka en massa, då jag skulle smälla i mig allt jäkligt fort. Fina foton också!

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack Jessica! Ja, en helt fantastisk värld har öppnats för mig!

inger sa...

Så fina kakor jag blir jättesugen Du får börja göra hundkakor, det är ju så poppis att våra hundar också får fina godisar. Du får göra lika till matte o hundkalas. Kolla i en hun
dbutik så förstår du vad jag menar

Hanna - Bakfnatt sa...

Vad roligt att du blir sugen på kakorna Inger! Kollade upp det där med hundkakor - det är ju klart att hundarna också vill ha (och borde få) fina kakor, men tyvärr passar det inte riktigt in bland sötsakerna på denna blogg.. Skulle jag få mig ett ryck och prova på att baka hundkakor så skall jag allt ha dig i tankarna =)

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥