onsdag 10 februari 2010

Siluett of Sweden

Idag är jag lite extra glad! Jag har nämligen fått äran att baka i ett urval av Siluett of Swedens finfina bakformar, och det tackar jag allra ödmjukast för =) Det riktigt kliar i fingrarna och jag kan inte bestämma mig för vilken muffinsform som får bli först ut! Skall det bakas cupcakes som för tankarna till savannen, 70-talet eller kanske rent utav låta det hela bli en färgexplosion utan dess like? Eller varför inte låta en mer elegant och exklusiv cupcake växa fram? Möjligheterna är minst sagt många!

Siluett of Sweden tillverkar och säljer marknadens bredaste sortiment av pappers- och kartongbaserade produkter för bakning och dekoration. Som specialitet har företaget firmatryckta produkter. Om du vill veta mer om företaget, dess produkter eller vilka deras återförsäljare är så kan jag varmt rekommendera ett besök på Siluetts hemsida.

2 kommentarer:

Sofia - Oförglömliga tårtor sa...

Har sett flera som är sponsrade av Siluett of Sweden så jag måste fråga om de kontaktat dig eller om du kontaktat dom för att få sponsring? De har ju såååå mycket fina formar och tårtbrickor! (måste erkänna att jag är liiite avundsjuk...hihi)

Hanna - Bakfnatt sa...

Hej Sofia! Ja, visst har de mycket fint! Produkterna är dessutom riktigt bra =) Jag tog kontakt med företaget på eget initiativ!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥