onsdag 7 april 2010

Köksrenovering pågår..

Under snart två års tid har vårt hem genomgått diverse renoveringar och nu har vi äntligen kommit till köket! Jag har länge drömt om ett sprillans nytt kök och snart är min dröm förverkligad (förutsatt att allt går som det skall)! Detta går tyvärr för en tid ut över bakningen. Jag vare sig kan eller vill ha några ätbara ting i köket just nu. Skall se om det går att lösa på något sätt. Kanske jag skall bjuda hem mig själv till någon och baka?! ;-) Under tiden som det blir glest med bakinlägg har jag som ambition att dela med mig av annat som har med bakning att göra!

16 kommentarer:

Gun Hammarstedt sa...

Lycka till med nya köket. Inte roligt när man är mitt uppe i renoveringen men tänk vad fint det kommer att bli. Du får gärna komma hem till mig och baka, men det kanske blir lite långt...till Canada?

Tulipan´s bakverk sa...

Åhhh vad underbart.. ja ett nytt kök hade man juh velat ha. Jobbigt under renoveringstiden men gudomligt skönt sen efter ;)

annica sa...

Vill oxå ha nytt kök!! Men vet i katten hur jag skulle klara mej under tiden för renovering, med tanke på vilket bakabstinens jag skulle få..!!

Hoppas det går snabbt så vi snart får njuta av dina bakverk igen!! :)

Linda sa...

Spännande med nytt kök! Hoppas vi får se bilder sen :)

Vardags-mirakel sa...

Hoppas renoveringen går snabbt, och att du får baka hos någon annan... vilken fin påsktårta! Ha det bra, kram Eva.

sana sa...

wow!! nytt kök.. var spännande ;0
jag vill vänta till din kök är fardig och du bakar fina bakverk igen!!

Linda sa...

Åh, vad kul med nytt kök! Du får samla på dig massa inspiration under tiden och baka som en galning när det är klart! Tänk vad roligt det kommer bli att baka i ett nytt kök...

Maria sa...

Vad kul med nytt kök! Hoppas det går snabbt och smidigt att få klart så du kan börja baka snart igen :)

Carro's Blogg sa...

Ja välkommen in i renoveringsklubben, vi håller på för fullt i vårt hus. Men tänk vad roligt och fint det blir när allt är klart.

Det måste vara extra kul för dig att renovera köket med tanke på ditt stora bakintresse, det blir ju roligare att jobba i ett nytt och fint kök.

Ska blir spännande att se resultatet.

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack alla för era kommentarer! Hoppas också att det går snabbt och smidigt, lite jobbigt är det allt att stå utan ett fungerande kök och att ha de allra flesta grejorna nedpackade.. Men åh, vad skönt det skall bli när det är färdigt! Bakningen lär bli ännu roligare än den redan är och jag längtar =) Under tiden får jag som Linda föreslog samla på mig massa inspiration. Bilder på det färdiga köket utlovas! Något eller några enklare bakinlägg går nog att lösa innan dess. Lite långt är det till Canada, men tack ändå Gun ;-)

Designing good life - Sarah sa...

Kul med renovering och nytt kök! Härliga tårtor du gör!

Tove sa...

Vad roligt med nytt kök! Det skulle jag också gärna vilja ha, och lite större kunde det ju vara... Blir skoj att se sen hur ert nya kök ser ut, och hoppas du klarar pausen i bakandet. ;-)

Therese - Pyssel och Design sa...

Åh vad spännande med nytt kök, ser fram emot att få se bilder när det är färdigt :)
Ha en riktigt trevlig helg!

Hanna - Bakfnatt sa...

Designing good life - Sarah: Ja, det skall bli underbart med ett nytt kök! Vad kul att du gillar tårtorna! Tack för din kommentar =)

Tove: Jag längtar verkligen tills köket är färdigt så jag får baka igen!! Det känns att jag inte fått bakat på ett tag nu..

Therese- Pyssel och Design: Hoppas att köket blir lika fint som det är i min fantasi =) Trevlig helg på dig också!

Remsan sa...

Innan jag hade skrollat ned bilden så trodde jag först att det hade hänt en olycka i köket :-D Min vägg såg ut sådär när jag misslyckades med mixern en dag... Hur som helst såå roligt med köksrenovering! Vi fixade vårt sommaren -06, då var det varmt, så jag fick ugnen inkopplad på altanen efter att ha tröttnat på micro- och grillmat... Du får lägga upp bilder på renoveringen istället.

Hanna - Bakfnatt sa...

Remsan: Haha, nej.. det är inte någon olycka som varit framme ;-) Kul att läsa om ditt mixerminne =) Håller med om att det är kul med köksrenovering, det händer mycket på kort tid och skillnaden kommer bli enorm! Lite bökigt under tiden, men det är det absolut värt!! Lägger upp lite mer bilder på renoveringen framöver!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥