måndag 3 maj 2010

Fototävling: Kungliga Cupcakes

Om man är ute efter recept på muffins så kan jag varmt rekommendera sidan Dagens Muffin. Där finns mängder av varierande recept och man kan bland annat se vilka betyg recepten fått, läsa kommentarer och i många fall se bilder på färdiga resultat. Just nu så arrangerar Dagens Muffin en fototävling som går ut på att baka valfria cupcakes, fota dem och sedan skicka in bilderna. Tävlingen pågår under hela maj månad och bland de bästa bilderna lottas tre vinnare ut. Är du precis som jag sugen på att ställa upp? Se då till att kavla upp ärmarna och låt kreativiteten flöda =) Här kan du ta del av mer information om tävlingen. Lycka till nu allihopa!!

6 kommentarer:

annica sa...

Klart man blir sugen på att ställa upp i den tävlingen!! Ska leta fram modet bara...

Vilken kanonsida det var förresten! Nu blir det till att botanisera i alla fantastiska recept!

Hanna - Bakfnatt sa...

Annica: Ja visst finns där mycket smarriga recept! Jag tycker absolut att du skall ställa upp i tävlingen - nog har du mod för det ;-)

Carro's Blogg sa...

Lycka till i tävlingen, jag tror du kommer ha en bra chans att vinna. Själv nöjer jag mig med att bara äta min bakverk tillsvidare.

Hanna - Bakfnatt sa...

Carro´s Blogg: Tack, så snäll du är =) Att äta bakverk är inte fel det heller ;-)

Helena sa...

Hoppas att du vinner! När man som jag inte är så duktig på att dekorera cupcakes (min förmåga sträcker sig till att bre på frosting med en smörkniv och kanske till och med toppa med strössel) så hjälper det inte att vara tillsammans med en fotograf... ;-)

Och vad otroligt fin den blåa tårtan var som du gjort till 20-åringen! Vilken tur han hade som fick en så fin tårta!

Hanna - Bakfnatt sa...

Helena S: Tack så mycket för dina fina ord! Det verkar som att 20-åringen var nöjd och då är jag detsamma ;-)

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥