torsdag 10 juni 2010

Dragningen närmar sig!

På lördag kommer en lycklig vinnare till muffins- och bullformarna från Siluett of Sweden att dras! Det har varit väldigt roligt att läsa vad ni läsare vill se på bloggen framöver och jag har fått massor av inspiration till härlig sommarbakning!

Tolkningen av ett "somrigt bakverk" har visat sig variera alltifrån konkreta exempel på bakverk till förslag på exempelvis ingredienser. Eftersom tolkningarna har varit så skiftande kommer jag låta samtliga deltagare som gett en hint om vad de önskar få se på bloggen i sommar få en eller två lotter (beroende på om ni länkat till tävlingen från er blogg eller ej). Dock gäller fortfarande att du måste vara bosatt i Sverige samt inte tävla via en tävlingsblogg. Du måste också ha lämnat e-mailadress ifall du tävlar anonymt.

Om du har du missat att lämna e-mailadress eller skriva vad du önskar se på bloggen framöver så kan du komplettera med dessa uppgifter till och med imorgon! Här hittar du tävlingen!

3 kommentarer:

Daniella - BakeCake sa...

Missa inte första tävlingen för månaden som har startat nu! Du kan vinna ett fullproppat paket fyllt med formar från Kalasform! Skulle vara jätte roligt om du deltar! Ha det bra! Kram Daniella - BakeCake

Anonym sa...

Hittade din blogg av en slump och har nu suttit klistrad i säkert en timme! Vad inspirerad man blir av alla goda och vackra bakverk! Kom på mig själv på slutet med att scrolla igenom sida för sida fort som tusan innan datorns batteri snart dör. Oj, bara 1 min kvar på det, bäst att skicka den här kommentaren!

Hanna - Bakfnatt sa...

Daniella - BakeCake: Ok =)

Hej Anonym och tusen tack för din fina kommentar! Blev riktigt glad av att läsa den så det var tur att du hann skicka kommentaren innan batteriet tog slut =) Välkommen åter!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥