torsdag 5 augusti 2010

Ett litet livstecken

Hej alla! Ledsen för den dåliga blogguppdateringen den senaste tiden, men min lediga tid fylls med så mycket annat än bakning nu under sommaren. Mellan arbete och renoveringstag försöker jag njuta av sommaren och har under den gångna helgen haft några sköna dagar på otroligt vackra och charmiga Öland! Jag har en del bakprojekt framför mig och hoppas ni har tålamod att vänta på godsaker som komma skall! Tro mig, när köket står färdigt så skall här bakas! Hoppas ni alla har en fin sommar!

8 kommentarer:

Idas Söta sa...

åh vad härligt att ha varit på öland, det är så underbart där! Jag tycker du gör helt rätt i att njuta av sommaren, innan man vet ordet av är den väl slut ;)

Cupcakesfluffan sa...

Jupp vi väntar, skall bli kul att få se vilka godsaker du kommer att baka

Annica - annicake sa...

Passa på att njut av sommaren och ledigheten! Då är du pigg och utvilad så det blir massvis med spännande uppdateringar på bakfronten här sen! Detta ser jag verkligen fram emot! :)

Må så gott!

Carro's Blogg sa...

Jag tror inte någon förväntar sig stora maffiga bakverk nu så här under sommaren, det är ju lite för varmt för att stå inne och baka. Dessutom tar renoveringsarbete så mycket tid att man bara vill göra det enkelt för sig i matväg.

Men jag ser såklart fram emot lite bakinspiration framöver.

sana sa...

Jag vänta dig alltid att ser dina fantastiska bakverk ;=)
har en mycket bra sommar!!

Unknown sa...

Ser fram emot vad hösten kommer att erbjuda här på Bakfnatt =) Alltid kul att komma in här för en stor dos inspiration =D

Ha det gott!
/Lisa - Sockerrus

viktoriia Andersson sa...

När ska du baka min? :)

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack alla =)

Viktoria: Du kommer få tårta lagom till ditt kalas den 14 augusti =)

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥