tisdag 8 december 2009

Cupcake med snögubbe och paket


För några dagar sedan skrev jag att snögubbenissen skulle få sällskap framöver och här kommer första kompisen! Det känns lite fantasilöst att bara kalla dem för "Snögubbenisse" och "Snögubbe" och jag tycker det är dags att ge dem namn, något jag tänkte be er läsare att hjälpa till med =) Alla namnförslag tas glatt emot!


Täckt och dekorerad med sugarpaste

10 kommentarer:

erica sa...

vilken mysig blogg du har!
Kikar in och lämnar ett litet avtryck. Igår provade jag på nåt nytt och superroligt, nämligen att göra sockerblommor! De ska jag dekorera julcupcakes med som gå-bort present i jul tänkte jag=)
Kolla gärna in dem här:

http://erica.myshowroom.se/mina-forsta-sockerblommor/

Hanna - Bakfnatt sa...

Hej Erica! Tack för din gulliga kommentar, små avtryck är alltid trevliga ;-) Låter fint med sockerblomsprydda cupcakes som gå-bort-present!

Björn sa...

Häftig!! Jag tycker att snögubben ska heta Gunnar!

Anonym sa...

Hej Hanna! Jag blir imponerad av alla dina bakverk så läckra och goda. Jag har ett namnförslag till din senaste gubbe, vad sägs om Hubert? Jag önskar dig lycka till och ser framemot kommande bakverk. Hälsning från Gittan

Anonym sa...

Imponerad av dina fina bakverk. Dagens snögubbe ser ut som en Algot tycker jag!

Kram Eva-Britt

Miss sa...

Vilken söt... och vilka underbara detaljer! Det måste ha varit ett riktigt pillgöra.

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack så mycket Miss Cupcake! Ja, det var riktigt pilligt (och roligt)att knåpa ihop detaljerna - speciellt rosetterna och presentsnörena! Ett som är säkert är att det kommer bli mer småpill framöver =)

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack för ovanstående namnförslag till snögubben! Jag skulle kunna tänka mig alla ovanstående namn, men måste ju faktiskt välja.. Ett av namnen kände jag lite extra för, och det är Eva-Britts förslag, nämligen Algot!

Linda sa...

Tack för din gulliga kommentar! De här cupcakesen är ju helt fantastiska! Såå söta! Din blogg är inspirerande, hur hinner du baka så mycket- kan man få något tips? ;)

Hanna - Bakfnatt sa...

Linda: jättekul att kunna inspirera människor som man själv inspireras av!! Jag har förmånen att arbeta varannan vecka och vara ledig varannan. Då kan du säkert klura ut vad jag gör på mina lediga veckor ;-)

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥