måndag 22 februari 2010

Enkelt och gott

Ibland vill man bara ha det enkelt och många gånger fungerar det precis lika bra som när man har lagt flera timmar på ett och samma bak. Enligt min mening saknar dessa cupcakes en enda ingrediens: färska jordgubbar! När jag har kollat runt på olika bloggar och stött på sommarinlägg med kombinationen choklad, vispad grädde och jordgubbar har jag fått en sådan otrolig längtan efter sommaren! Tänk vad mycket gott man kan baka med färska frukter och bär! Längtar!!

Leilas kladdkaksmuffins
Vispad grädde
Dekorationer i spritsad choklad

9 kommentarer:

Tulipan´s bakverk sa...

jamen eller huuur... det finns inget bättre än färska jordgubbar speciellt dom man har hemma själv... åhhhh vad jag längtar efter sommar :)

Design A Cake sa...

Det är somrigt, men ett hallon som färgklick vore fint det oxå. Tycker dessa ser eleganta ut :-).

Helena Ljunggren sa...

Så himla tjusiga, dekorationen är ju superläckra! :)

Nettisens sa...

Hallå, hallå!

Jisses vad du är duktig.... Blir glad av att läsa din sida.
En liten fråga bara. Var köper du sockerpastan ifrån? Använder du både sockerpasta och flowerpasta och vad är i så fall skillnaden?

Kram från en trogen läsare

// Nettisens

Malin J sa...

Chokladdoppade jordgubbar med vispad grädde en varm sommarkväll! Längtar verkligen!

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack för era kommentarer! Vad roligt att fler längtar efter det goda som sommaren har att erbjuda =)

Design a cake och Helena: Vad roligt att ni tycker cupcakesen är eleganta och tjusiga - det var lite utav tanken med dem! Inspiration till dekorationerna kommer från mönstret på muffinsformarna ;-)

Nettisens: Hej! Vad roligt att du blir glad av bloggen =) Kul med lite frågor också! Sockerpastan köper jag från Tårtdecor (www.tartdecor.se), men det finns också att få tag i på exempelvis Dekorera mera (www.dekoreramera.se) och Kakburken (www.kakburken.se). Använder både sugarpaste och flowerpaste, men det är svårt att lyfta fram skillnaderna på bara några rader (finns så många fördelar med båda) - men jag kan göra ett inlägg framöver som handlar om sugarpaste, flowerpaste och annat liknande! =)

Linda sa...

Gud så tjusiga! Riktigt snyggt med chokladdetaljen!

sana sa...

jag tror att din muffin måste var got!! eiei :P nu dröm jag om jordgub med mjölk och lite socker special svensjordgubba var himla got :d

Hanna - Bakfnatt sa...

Tack Linda!

Sana: Håller med dig om att svenska jordgubbar är väldigt goda! Speciellt nyplockade, solvarma... mmm!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥