onsdag 14 april 2010

Dr. Oetker

För en tid sedan fick jag hem två av Dr. Oetkers dekorationsnyheter: Chokladhjärtan och Chokladlöv. De smakar gott och kan passa fint som dekoration på olika bakverk. Tackar!

Över till något annat för er tävlingslystna! Dr. Oetker har nämligen anordnat en cupcaketävling, Miss Cupcake 2010. Tävlingen går ut på att man skall skapa och dekorera en cupcake och 1:a priset är en resa för två till New York - det ni! Tävlingen pågår till den 30 juni. Ni kan läsa mer om tävlingen och reglerna på www.oetker.se Självklart hoppas jag att många av mina läsare ställer upp, och att någon av er tar hem priset! Så, kavla upp ärmarna nu och lycka till!

(Själv ställer jag upp med mina Blåbärscupcakes, som jag i tävlingen kallar för Miss bloom cupcakes).

6 kommentarer:

Tulipan´s bakverk sa...

Kul med lite prylar ;)

Jag är meeeeeeed i tävlingen och tydligen har mina Facebook vänner fått nippran för åhhh va dom röstar *fniss* så nu hoppas jag på vinst ;)

Cecilia sa...

Kul att du är med och tävlar med dina fina!

Tulipan´s bakverk sa...

Åhhh jag såg att du hade satt in dina FIIINA cupcakes (mina favorit här inne hos dig) till tävlingen..... man kan juh inte låta bli att rösta så du fick några röster av mig ;)
Jag var tydligen fortfarande i ledningen såg jag *s*

Kram Stina

Hanna - Bakfnatt sa...

Stina (Tulipan´s bakverk): Jo, det är kul med bakprylar! Har sett att du ligger ruskigt bra till i tävlingen, har allt slängt dit en röst jag med ;-) Kul när det går så bra för ens bloggkompis!! Kul att du gillar mitt bidrag också - och tack för att du röstat =)

Cecilia: Tack =)

Tulipan´s bakverk sa...

Klart jag röstar.. dom e juh så himla fiiiiiiiiiiina!!! kan sitta och titta på dom läääänge... å näää jag överdriver inte.. ;)

Ja det är helt galet vad det röstas.. bara å slänga in på facebook då å då så ramlar det in hur många som helst*S*

Jamen visst blir man glad för andra bloggkompisar.. :) Man blir juh som en liten familj ;)

Kram Stina

Hanna - Bakfnatt sa...

Stina (Tulipan´s bakverk): Så snäll du är!! Kram

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥