onsdag 29 september 2010

Grattis på namnsdagen Micke!

För en tid sedan var min halvbror på Göteborgsbesök. Tanken var att vi skulle ha strålat samman och att han skulle fått ett smarrigt bakverk dekorerat med denna katt (eftersom han älskar katter), men planerna blev ändrade så katten fick istället åka ner i en plastburk. Idag har Micke namnsdag, så katten åker fram och detta inlägg får fungera som en liten namnsdagshälsning ;-) Hoppas du haft en fin dag brorsan, kram!

19 kommentarer:

Tove sa...

Vilken jättegullig katt! Fint nystan också. :-) Det är sällan samma namn har namnsdag i Finland och i Sverige men idag tycks det vara så. Vi har också firat namnsdag idag. :-)

milli sa...

Ååh vad söt den var =)

Johanna sa...

Vilken söt katt. =)

Maria sa...

Supersöt liten kisse!

sana sa...

Hihi...så gulligt din katt!
I thailand fira vi inte namnsdag så vi fira bara när man fyller år.

bakmammorna sa...

Så söt! Vad duktig du är!!

Cupcakesfluffan sa...

Vilken söt katt, hade inte en aning om att sambon hade namnsdag idag, han heter ju Michael

Idas Söta sa...

Men hjälp, vilken underbar katt! Hur söt som helst!

Erika - Bakglädje sa...

Vilken söt katt. Ser ut som en riktigt busig och lekglad katt. Du är så duktig på att modellera. Har du något tips på bra steg-för-steg-websidor eller böcker?
Jag kollar mycket på nätet och detf inns en hel del, fast eftersom det finns så otroligt mycket så missar man ju jättemycket.

Annica - annicake sa...

Vilken söt kissemiss! Fint med nystanet, ser lite härligt busigt ut! :)

Josefine sa...

Hej! Jag gillar din blogg skarpt! Du är rolig och duktig!
På tal om den jätte söta katten som du gjort. Så tänkte jag fråga om det bästa är att förvara sina modelleringar (av SP) i tätslutande burk ifall man inte skall använda dem samma dag?

Anonym sa...

VAD???
Missade Michael's namsdag??!?!? Attans...han får cupcake imorrn istället ;(

SUPERSÖT katt.... otroligt fin...love it.
Marleine

Black Iris sa...

Sicken jättesöt liten kisse.
Jättetack för alla ölringarna. Alla kommer nog inte att gå åt under min levnad men det var så roligt att det var flera färger. Både röda och blå vilket jag inte hade förut.

Kram Maidi

Hanna - Bakfnatt sa...

Tove: Tack så mycket! Så roligt att namnet firas hos både er och oss samma dag =)

Milli, Johanna och Maria: Tack, tack =)

Sana: Tack! Det med namnsdagar skiljer sig nog väldigt mycket åt här i Sverige.. Vissa firar, många andra inte skulle jag tro ;-)

Bakmammorna: Tack snälla!

Cupcakesfluffan: Hihi, vilken tur att du läste detta inlägg idag då ;-) Tack för din kommentar!

Ida: Tack vad du är snäll!

Erika: Tusen tack =) Tyvärr sitter jag inte på en massa tips om vare sig sidor eller böcker, men det finns en jättefin sida (som du kanske redan känner till) och det är www.cakejournal.com! På den sidan finns en hel del steg-för-steg-beskrivningar =) Har funderat på att lägga upp en del egna steg-för-steg-beskrivningar framöver, skulle det vara intressant tycker du?

Annica: Hihi, tack =)

Josefine: Tusen tack, så glad jag blir! Det fungerar alldeles utmärkt att förvara dekorationer i en tätslutande burk! Jag skulle rekommendera dig att förvara burken i rumstemperatur och på ett mörkt ställe så att inte färgerna bleks! Lycka till =)

Marleine: Ojdå! Men du, det är så lätt hänt! Han blir nog glad för cupcaken vilken dag han än får den ;-) Kul att du gillar katten!

Maidi: Tack! Det var så lite så! Hihi, ja det var en hel del ölringar (som jag i min tur har fått). Kul att några kommer till användning och att du fick ett par nya färger =) Kram

Rebeka sa...

Jätteduktig modellering, nystanet är ju underbart! :D

Cecilia sa...

Otroligt söt! Blir glad bara av att se den :)

En annan Tove sa...

Jag kikar in på din blogg emellanåt. Vill bara säga att du gör mig lycklig med dessa underbara bakverk. Är man sur - blir man glad!

Veronica sa...

Vilken söt liten katt!! Önskar att jag kunde modellera så fint...

Hanna - Bakfnatt sa...

Rebeka: Tack snälla =)

Cecilia: Hihi, så kul att höra! Tack!

En annan Tove: Och du gör mig lycklig med dina ord! Det känns helt underbart att några bakverk och kan ha en sådan effekt! Tack snälla för att du delar med dig, nu blev jag på riktigt gott humör =)

Veronica: Tack så mycket, så roligt att du gillar katten!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥