tisdag 1 november 2011

Bakfnatt 2 år och utlottning av bakbok!

Jisses vad tiden går fort! Idag är det exakt 2 år sedan Bakfnatts första inlägg! Då lät det så här: "Jag har fått fnatt, närmre bestämt bakfnatt! Framförallt gäller detta tårttillverkning. Timme in och timme ut sitter jag vid internet och studerar arbetstekniker, läser recept och inspireras av den ena fantastiska tårtan efter den andra. En helt ny värld har öppnats för mig och jag har bestämt mig: jag skall lära mig baka tårtor!"

Sedan dess har det bloggats om tårtor, cupcakes, muffins, kladdkakor, kondisbitar, småkakor, bullar, bakelser, godis och lite annat sött och gott. Efter två år av bakade sötsaker känner jag att det är dags att få in lite fler kategorier här på bloggen! Jag tycker att det skulle vara roligt med fler typer av sötsaker (som inte nödvändigtvis är bakade), exempelvis efterrätter och drycker, men också lite mer "matigt", till exempel bröd. Vad tror ni om det?!


För att fira Bakfnatts födelsedag så hålls det en liten utlottning som går till på följande sätt:
1. Gilla Bakfnatt på Facebook
(använd knappen nedan).
2. Leta upp tävlingsinlägget och lämna där ett förslag på sådant som du skulle vilja se här på Bakfnatt framöver! Det spelar ingen roll om det är sådant som redan finns på bloggen och som du vill se mer av eller om det är något helt nytt - kanske en ny kategori, något specifikt bakverk, arbetsbeskrivning eller något helt annat!
3. Man har till och med den 15 november på sig att lämna en kommentar. Därefter slumpas en vinnare fram som kammar hem den klassiska bakboken "Sju sorters kakor"!


Det skulle vara väldigt roligt att få ta del av vad ni som besöker bloggen vill se här och jag ser fram emot en massa härliga och inspirerande förslag =)

11 kommentarer:

Tove sa...

Grattis på tvåårsdagen! Jag blir alltid lika glad av dina glada och positiva inlägg. Låter som en bra idé med ännu flera kategorier här även om jag tycker mycket om din blogg som den är. Utlottningen står jag dock över, jag gillar Bakfnatt på fb sedan länge och boken har jag redan. :)

Matarkivet sa...

Grattis till ditt jubileum!

Marängel sa...

Grattis! Står också över tävlingen eftersom jag inte finns på fb...

Fast jag tror att jag har samma bok, fast i en äldre upplaga...

Amy's piece of cake sa...

Hipp hipp hurra! Grattis! :)
Bröd och efterrätter låter som en god ide tycker jag. Ombyte förnöjer :)

Hanna - Bakfnatt sa...

Tove: Tack vad du är snäll! Jag blir alltid så glad av dina kommentarer =)

Matarkivet: Tack, tack!

Marängel: Tack så mycket! Det kan du säkert ha för boken har verkligen hängt med länge nu ;-)

Amy´s piece of cake: Tackar! Så kul att du tycker så =)

Mårtenssons kök sa...

Grattis på 2-årskalaset, det firades väl med något sött och gott, hoppas vi:)

Anette´s söta bak sa...

Grattis på dagen. Känner så väl igen mig när jag läser om när du fann ditt intresse för tårtor. I det skedet du var då är jag nu. Känns som om all min tid går åt till bakbloggar, recept på fyllningar och alla dessa utstickare, fondanter, sockerpastor, marsipaner, färger ja du listan kan göras lång. Jag kan spendera timtal vid internet och alla sidor det går att beställa saker från till tårtbakandet och inte att glömma tradera, så många fina saker jag köpt därifrån. Du har också inspirerat mig, det senaste är grodan jag gjorde som ska pryda en tårta till helgen Jag är inte med och tävlar för boken i en äldre upplaga har jag redan.:)

Hanna - Bakfnatt sa...

Mårtenssons kök: Tack så mycket =)

Anette: Tack! Åh, jag riktigt känner glädjen med dig =) Så roligt att du har funnit inspiration här, det gör mig väldigt glad!

Pernilla -Bli min jäst sa...

Grattis på 2-årsdagen!!! Det är så roligt att du är tillbaka, ser fram emot allt nytt du kommer baka :) Står över utlottningen eftersom jag har boken redan, men jag ska genast gilla på facebook :)

monika sa...

Grattis bakfnatt!!! Tänk vilken succe det blev :) Och det här är bara början känns det som ;) Ser fram emot många år till med godsaker!

Hanna - Bakfnatt sa...

Pernilla: Åh, tack så mycket! Det värmer att läsa =) Det är verkligen jättekul att vara tillbaka också!

Monika: Tack snälla, så glad jag blir!!

Skicka en kommentar

Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥