Idag
har det varit släktkalas, ett slags knytkalas, och jag fick äran att baka =) Jag
valde att göra dessa cupcakes och det känns verkligen som att det var evigheter
sedan jag dekorerade några bakverk. Det är nästan så att jag hade glömt vilken
rogivande effekt det kan ha på mig att sitta och göra små blommor!
Det fick bli browniemuffins med vit chokladfrosting och dekorationer i
marsipan. När det gäller själva smaken så hör frostingen till en av mina
favoriter, men jag tycker inte att den blir den allra vackraste att spritsa. Efter
att ha analyserat mina egna bilder på cupcakes så tycker jag mig se ett mönster, nämligen
att sådana frostings som innehåller smör och florsocker verkar har en tendens
att ge ett något finare resultat. Är det någon som känner igen sig i detta?
8 kommentarer:
Dom blev väldigt söta med de röda och vita blommorna! Nästan så jag också längtar efter att få pyssla blommor igen. :) Tror du har helt rätt vad det gäller frostingen, sådana med florsocker och smör ger skarpare mönster av tyllen och därför "prydligare" resultat. Gör någon med mycket choklad eller kakao i så är den nog minst lika god som den du hade här. :)
Åh, så roligt att se dig här Tove även om du tar det lite lugnt med bloggandet just nu =) Du lyckades verkligen sätta ord på vad jag menade, för det är just det där med skarpare mönster som jag tänkte på! Tack för att du delar med (och tipset om mycket choklad eller kakao), då ska jag allt ta och testa någon sådan frosting framöver!
Så fina och så kul med din butik! Visste inte att du hade startat den :) Önskar dig stort lycka till med den!
Åh, tack snälla =)
Superfina cupcakes verkligen och riktigt gott låter det också! Blommorna var bara så söta :)
Tack så mycket Johanna =)
Vilka söta cuppisar du gjort. Känner hur det kliar i skaparfingrarna, men har inga projekt på gång på ett tag framöver. Lycka till med din butik!
Tack snälla Anette =)
Skicka en kommentar
Tack för att du tar dig tiden att kommentera ♥